Cloud DS Mjukvara
Digital skyltning - Det är precis så enkelt

Med Mjukvara från marknadsledaren Samsung kan du använda digital skyltning lätt och enkelt i ditt företag. Oavsett om det gäller lokal eller världsomspännande distribution av innehåll, hjälper mjukvaran dig specifikt med att presentera ditt erbjudande. Använd helt enkelt webbläsaren för tillgång till det moderna erbjudandet. Förutom intuitiv hantering och integrerad enhetskontroll har du möjlighet att flexibelt utöka Mjukvara efter behov.

Detta webbaserade hanteringssystem för digital skyltning erbjuder dig olika driftsfunktioner. Utöver en integrerad spelare och en fjärrkontroll för enkel styrning av skärmen, ger mjukvaran dig en omfattande innehållsredigerare. Med hjälp av detaljerad statistik hjälper mjukvaran dig även att individuellt utvärdera centrala systemdata. Planering av dina reklamaktiviteter är inte längre ett problem tack vare den integrerade schemaläggningen och instrumentpanelen i detta hanteringssystem.

Access via Webrowser

Content Mangement

Device Management

Data Analysis

Vårt erbjudande om digital skyltning

Med vänlighet och kompetens följer vi dig från idén via mjukvaruinstallationen fram till administrationen av din digitala skyltning. Vårt team kommer att sätta upp hela mjukvara-systemet åt dig och hjälpa dig att konfigurera användargrupper och åtkomsträttigheter enligt önskemål och behov. Därutöver hjälper vi dig även med att skapa individuella scheman, enhetsgrupper och innehållsstrukturer.

Slutligen stödjer vi dig med regelbunden skötsel och underhåll av systemet, och likaså professionell hantering av ditt innehåll eller dess skapande.