Vad är digital skyltning?

Hur kan man använda digitala menyskärmar inom restaurangbranschen?

Digital skyltning betyder att skylta digitalt med digitala signage skärmar. Med andra ord, riktad användning av professionella (reklam) skärmar i en verksamhet. Som en av de mest moderna kommunikationsteknikerna kan du använda dig av digital skyltning både i form av menyskärmar, elektroniska menyer eller för professionell skyltning av din verksamhet. Följ denna världsomspännande trend och ersätt dina klassiska menyer med digitala skärmar. attrahera din målgrupp och öka din försäljning med attraktiva digitala skärmar. Använd text, bilder av dina maträtter eller animationer för att presentera din meny. Tack vare digital skyltning kan du justera dina gastronomiska erbjudanden så ofta du vill. Oavsett om det är dagliga erbjudande eller lunchmenyer, happy hour eller mycket annat – med digital skyltning kan du anpassa dina menyer på några minuter.

Fördelar med Digitala Menyskärmar

Digital skyltning blir mer och mer viktigt, speciellt inom restaurangbranschen. När du tidigare var tvungen att skriva ut en ny meny för varje ändring av pris eller erbjudande, ger digital skyltning dig möjligheten att när som helst på egen hand och enkelt anpassa ditt erbjudande.

Som specialister på digitala menyskärmar, hjälper Media Cyber restauranger och andra verksamheter med att få ut det mesta av de många fördelarna med digital skyltning. För detta ändamål erbjuder vi professionella helhetslösningar för digitala menyskärmar.

Översikt över fördelar med menyskärmar för gastronomi:

Animering

Få det att vattnas i munnen på dina kunder bara genom att titta på menyn. Med hjälp av animerade bilder eller videor kan du presentera dina läckra maträtter ännu smakligare. Detta kommer automatiskt att öka chanserna till försäljning.

Tidsstyrning

I en skärm kan du ha olika menyer. Vill du vända dig till olika målgrupper och erbjuda mångsidiga menyer? Då får du perfekt hjälp av moderna menyskärmar för gastronomi. Genom tidsstyrning kan du till exempel erbjuda helt andra menyer på morgonen, mitt på dagen eller på kvällen eller till specialtillfällen som Jul eller nyår.

Anpassning i realtid

Om en maträtt är slutsåld eller om du vill erbjuda något speciellt kan du reagera omedelbart med hjälp av digital skyltning. Anpassa din meny flexibelt och spara tid och pengar. I stället för besvikna kunder kan du öka kundnöjdheten under processen.

Professionellt utseende

I stället för vanliga skyltar, affischer eller svarta tavlor, kan du utvecklas med tiden och använda digital skyltning. Gör ett modernt intryck och övertyga med professionella menyer.

Inga tryckkostnader

Användningen av digitala displayer eliminerar helt utskriftskostnaderna när du skapar menyer. Att ändra priser, ingredienser eller struktur är därför väldigt enkelt och billigt.

Försäljning

Vänd dig direkt till din målgrupp och hjälp dina gäster att välja en specifik rätt med animerade bilder eller videor.

Prisändring

Genom digital skyltning kan du inte bara anpassa din meny utan priserna kan också ändras flexibelt när som helst.

Minska kostnader

Genom att använda digitala displayer elimineras kostnader för utskrift av menyer fullständigt. Att ändra priser, ingredienser eller layout blir därför som en barnlek och billigt. Därutöver uppväger de många fördelarna inom kort investeringskostnaden för digitala bildskärmar.

Fullservicebyrå för digitala meny skärmar.
Med endast 4 steg har du vår digitala lösning i din verksamhet.
01
Rådgivning

Vi ger dig råd i detalj och analyserar i detalj vilka bildskärmsstorlekar som passar din verksamhet.

02
Design Planering

Du kommer att få en unik design från våra professionella animationsdesigners.

03
Installation

Installationen genomförs framgångsrikt av vår monteringspartner.

04
Hantering och support

Din meny design underhålls antingen av oss eller av dig själv. Har du problem med displayerna finns vi alltid tillgängliga.