Digitala Skärmar
Skärmar för Inomhusreklam

Våra högkvalitativa digitala skärmar för inomhusreklam har utvecklats speciellt för att användas i byggnader och olika lokaler. För att garantera en idealisk skärm här har de smarta digital skärmarna en ljusstyrka på 500 nits. Med dessa professionella digitala skärmar kan du därutöver dra nytta av oslagbar bildkvalitet som garanterat fångar dina kunders intresse. Förbättra din image med hjälp av skärmar för inomhusreklam och locka ännu fler kunder till din restaurang.

Eftersom du kan använda Smarta Digital Skärmar dygnet runt, 7 dagar i veckan, finns det inga gränser för din kreativitet. Med de antireflekterande digitala skärmarna har du möjlighet att presentera innehåll som texter, bilder eller till och med videor knivskarpt. Utan distraherande reflektioner och med utmärkt bildkvalitet förstärks därmed dina maträtter och erbjudanden bättre.

Skapa och hantera ditt reklaminnehåll enkelt via våra molnprogramskärmar. Och använd dina digitala skärmar för inomhusreklam ännu enklare tack vare den integrerade spelaren.

Spellistor
Automatiska uppkopplingar
Schemaläggning

CloudKontroll via WebManagement

Digitala skärmar eller klassisk TV?

Den klassiska TV:n har naturligtvis sina fördelar för hemmet, men speciellt inom restaurangbranschen är en professionell reklamskärm betydligt lämpligare. Utöver flerskärmsapplikationer och pekfunktioner för mer interaktivitet, kan du enkelt integrera en modern skärm i din verksamhet. Samtidigt kan du med smarta skärmar schemalägga reklamaktiviteter eller menyändringar. Därutöver kommer du att ha mycket flexibilitet och kan när som helst justera priser, text- eller bildinnehåll.

Även om en TV förefaller billigare till en början, sparar du enormt mycket med skärmar för inomhusreklam som en del av digital skyltning. Utskriftskostnader för nya menyer eller reklamblad tillhör det förgångna. Samtidigt som du kan använda professionella reklamskärmar i kontinuerlig drift, tillkommer det inga TV-licensavgifter, vilket det gör för en vanlig TV.

Skärmar för Inomhusreklam

Även vid låg bildupplösning ger UHD-uppskalningstekniken en oslagbar bildkvalitet. Samtidigt gör kantutjämning och brusreducering att dina bilder ser extra skarpa ut. Samtidigt gör intensiva skärmfärger ditt reklaminnehåll ännu mer attraktivt. Den antireflekterande panelen på denna smarta skärm minimerar även oönskade reflektioner och skapar perfekta visningsförhållanden även i ljusa rum.

Samtidigt möjliggör den slimmade och eleganta designen på Smart Displays för problemfri montering. Istället för att visuellt störa dina skärmar, smälter den smala ramen helt in i bakgrunden. Slutligen möjliggör den inbyggda kabeldragningen även en ren installation.

Tack vare den integrerade Player S6 kan du styra ditt innehåll via Internet när som helst och fullständigt oberoende av plats med vilken webbläsare som helst. Använd möjligheten att arbeta med smarttelefon, surfplatta, bärbar dator eller PC när du vill. Njut av klara skärmar och funktioner som tids kontroll eller bildjustering hos din skärm för inomhusreklam.

Egenskaper

  • Ljusstyrka: 500 cd/m2 | UHD 4K-upplösning (3940×2160 pixlar)
  • Fungerar dygnet runt | 8 GB internminne
  • S6 Spelare | Inbyggda högtalare

Enkel att använda och lekfull presentation av individuellt reklaminnehåll gör professionella skärmar för inomhusreklam till ett måste för moderna restauranger. Var flexibel, använd de olika fördelarna jämfört med den klassiska TV:n och locka dina kunder med knivskarpa skärmar och likaså perfekt synlighet vid baren och borden.