FOOD DISPLAY

Med hjälp av en Food Display och några enkla knapptryckningar på din mobil eller dator öppnar sig en värld av möjligheter. Hundratals färdiga och professionellt utformade filmer står till ditt förfogande:

Dagens Deal:
Utforska färdiga filmer som presenterar olika maträtter, skräddarsydda för att passa perfekt in i din pizzerias koncept. Upplev variationen med bilder på välkomponerade kebabtallrikar, var och en med sin unika prissättning, vilka du enkelt kan välja och visa på din skärm.

Högtider:
Skapa en atmosfär av festlighet med bilder och filmer speciellt anpassade för olika högtider – vare sig det är påsk, jul, fars dag, mors dag eller alla hjärtans dag. Låt din pizzeria avspegla känslan av mysighet och glädje.

Matbilder, Filmer / Egen uppladdning:
Utforska den rika mångfalden av filmer och bildspel som står till ditt förfogande. Ge även möjlighet för dina egna kreativa inslag genom att enkelt ladda upp dina egna bilder och låta dem pryda skärmen.

Ytterligare fördelar med en Food Display:
Online-styrning:
Allt kan smidigt styras online, vilket ger dig möjlighet att övervaka och anpassa presentationen oavsett var du befinner dig i världen.

Effektivisering av personal och minskad stress:
Ta kontroll över din försäljning. Genom att visa bilder på skärmen ökar du sannolikheten att dessa rätter blir populära val. Dina kunder kommer ofta att välja det som presenteras visuellt och kan snabbt fatta sina beslut, vilket eliminerar väntan och bläddrande i olika menyer.

 

I paketet ingår:

* En professionell och stilren digital skärm
* Smidig onlinestyrning via mobil eller dator
* Hundratals färdiga, elegant designade filmer som täcker allt från erbjudanden och dagens deal till bildspel och alla typer av högtider
* Möjlighet att själv ladda upp och visa egna bilder
* Hygienfilmer som riktar sig särskilt mot corona-tider, för ökad trygghet och medvetenhet.

Översikt över fördelar med menyskärmar för gastronomi:

Animering

Få det att vattnas i munnen på dina kunder bara genom att titta på menyn. Med hjälp av animerade bilder eller videor kan du presentera dina läckra maträtter ännu smakligare. Detta kommer automatiskt att öka chanserna till försäljning.

Tidsstyrning

I en skärm kan du ha olika menyer. Vill du vända dig till olika målgrupper och erbjuda mångsidiga menyer? Då får du perfekt hjälp av moderna menyskärmar för gastronomi. Genom tidsstyrning kan du till exempel erbjuda helt andra menyer på morgonen, mitt på dagen eller på kvällen eller till specialtillfällen som Jul eller nyår.

Anpassning i realtid

Om en maträtt är slutsåld eller om du vill erbjuda något speciellt kan du reagera omedelbart med hjälp av digital skyltning. Anpassa din meny flexibelt och spara tid och pengar. I stället för besvikna kunder kan du öka kundnöjdheten under processen.

Professionellt utseende

I stället för vanliga skyltar, affischer eller svarta tavlor, kan du utvecklas med tiden och använda digital skyltning. Gör ett modernt intryck och övertyga med professionella menyer.

Inga tryckkostnader

Användningen av digitala displayer eliminerar helt utskriftskostnaderna när du skapar menyer. Att ändra priser, ingredienser eller struktur är därför väldigt enkelt och billigt.

Försäljning

Vänd dig direkt till din målgrupp och hjälp dina gäster att välja en specifik rätt med animerade bilder eller videor.

Prisändring

Genom digital skyltning kan du inte bara anpassa din meny utan priserna kan också ändras flexibelt när som helst.

Minska kostnader

Genom att använda digitala displayer elimineras kostnader för utskrift av menyer fullständigt. Att ändra priser, ingredienser eller layout blir därför som en barnlek och billigt. Därutöver uppväger de många fördelarna inom kort investeringskostnaden för digitala bildskärmar.

Fullservicebyrå för digitala meny skärmar.
Med endast 4 steg har du vår digitala lösning i din verksamhet.
01
Rådgivning

Vi ger dig råd i detalj och analyserar i detalj vilka bildskärmsstorlekar som passar din verksamhet.

02
Design Planering

Du kommer att få en unik design från våra professionella animationsdesigners.

03
Installation

Installationen genomförs framgångsrikt av vår monteringspartner.

04
Hantering och support

Din meny design underhålls antingen av oss eller av dig själv. Har du problem med displayerna finns vi alltid tillgängliga.