OUTDOOR DISPLAY

Utomhusskärmar för reklam är verkligen imponerande och fångar omedelbart ögonen hos förbipasserande. Dessa skärmar utmärker sig genom att dra till sig uppmärksamhet på ett fantastiskt sätt. De är extremt ljusstarka och syns tydligt även i starkt dagsljus. Dessutom är de skyddade mot regn, snö och klarar alla väderförhållanden, vilket gör dem både hållbara och pålitliga.

Det är enkelt att schemalägga ditt budskap på skärmen och anpassa det efter tid, plats och målgrupp. Skärmarna är ljusstarka och kan vara påslagna 24/7.

Dessa skärmar är också perfekta för att användas som drive-in-skärmar, där du kan imponera på dina kunder genom att visa din meny på ett imponerande sätt.

Sammanfattningsvis är utomhusskärmar för reklam ett fantastiskt verktyg för att göra ett starkt intryck och kommunicera med din publik. Med deras imponerande egenskaper och mångsidighet kan de verkligen hjälpa dig att lyfta fram ditt budskap på ett spektakulärt sätt.

• Komplett montering
• 3 års garanti
• 24/7 signage skärmar
• Full HD
• 12 ändringar/år • Online
• 3st template/design

Översikt över fördelar med menyskärmar för gastronomi:

Animering

Få det att vattnas i munnen på dina kunder bara genom att titta på menyn. Med hjälp av animerade bilder eller videor kan du presentera dina läckra maträtter ännu smakligare. Detta kommer automatiskt att öka chanserna till försäljning.

Tidsstyrning

I en skärm kan du ha olika menyer. Vill du vända dig till olika målgrupper och erbjuda mångsidiga menyer? Då får du perfekt hjälp av moderna menyskärmar för gastronomi. Genom tidsstyrning kan du till exempel erbjuda helt andra menyer på morgonen, mitt på dagen eller på kvällen eller till specialtillfällen som Jul eller nyår.

Anpassning i realtid

Om en maträtt är slutsåld eller om du vill erbjuda något speciellt kan du reagera omedelbart med hjälp av digital skyltning. Anpassa din meny flexibelt och spara tid och pengar. I stället för besvikna kunder kan du öka kundnöjdheten under processen.

Professionellt utseende

I stället för vanliga skyltar, affischer eller svarta tavlor, kan du utvecklas med tiden och använda digital skyltning. Gör ett modernt intryck och övertyga med professionella menyer.

Inga tryckkostnader

Användningen av digitala displayer eliminerar helt utskriftskostnaderna när du skapar menyer. Att ändra priser, ingredienser eller struktur är därför väldigt enkelt och billigt.

Försäljning

Vänd dig direkt till din målgrupp och hjälp dina gäster att välja en specifik rätt med animerade bilder eller videor.

Prisändring

Genom digital skyltning kan du inte bara anpassa din meny utan priserna kan också ändras flexibelt när som helst.

Minska kostnader

Genom att använda digitala displayer elimineras kostnader för utskrift av menyer fullständigt. Att ändra priser, ingredienser eller layout blir därför som en barnlek och billigt. Därutöver uppväger de många fördelarna inom kort investeringskostnaden för digitala bildskärmar.

Fullservicebyrå för digitala meny skärmar.
Med endast 4 steg har du vår digitala lösning i din verksamhet.
01
Rådgivning

Vi ger dig råd i detalj och analyserar i detalj vilka bildskärmsstorlekar som passar din verksamhet.

02
Design Planering

Du kommer att få en unik design från våra professionella animationsdesigners.

03
Installation

Installationen genomförs framgångsrikt av vår monteringspartner.

04
Hantering och support

Din meny design underhålls antingen av oss eller av dig själv. Har du problem med displayerna finns vi alltid tillgängliga.