Videowall
Smart Signage mit den LED-Video-Walls

Är du ute efter den riktigt stora scenen för dina produkter? Oavsett om det är i köpcentra, hotell, museer eller stormarknader, erbjuder en videowall dig annonsutrymme i XXL-format för att presentera ditt erbjudande på ett imponerande sätt.

Med en smal ram och möjlighet till effektiv kontinuerlig drift representerar videowallskärmar den idealiska lösningen för videowall. Även under svåra ljus- och visningsförhållanden garanterar de specialtillverkade, bländfria panelerna perfekt bildkvalitet. Utan reflektioner som stör kan du presentera dina tjänster och produkter i rätt ljus. Dessutom är kombinationen av flera videowall skärmar också möjlig via en seriekoppling.

Kontroll oavsett plats

Oavsett den planerade miljön är en videowall den perfekta formen av reklam. Gör ett bestående intryck på dina kunder med en videowall av högsta kvalitet. Du kan skilja dig från konkurrenterna på ett professionellt sätt.

Med vår mjukvara teknik rekommenderas för enkel drift och underhåll av innehållet. Utan några extra kostnader eller komplicerade hårdvarulösningar möjliggör mjukvaran en molnbaserad kontroll. Det betyder att du kan använda hela videowall som skärm eller spela upp utvalt innehåll på individuella skärmar som utgör en del av videowall.

Tack vare molnbaserad hantering av videowall är det möjligt att hantera videowall oberoende av plats och till ett rimligt pris. Du kan vara flexibel med din reklam och använda absolut frihet. Eftersom mjukvara fungerar via webbläsare behöver du endast en motsvarande klientprogramvara för att skapa innehåll. Jämfört med liknande videowall lösningar är Samsungs mjukvara en pålitlig, användarvänlig och prisvärd lösning!